עיסת הקקאו מופקת מהפולים הגדלים על עץ הקקאו, הם עוברים ייבוש ואז קילוף במיכון מיוחד.
לאחר מכן הם נטחנים בהליך מבוקר עד קבלת משחה סמיכה. ממשחה זו מפרידים בתהליך ייחודי את עיסת הקקאו וחמאת הקקאו.
מעיסת הקקאו מופרד רוב השמן לטובת חמאת הקקאו.
עיסת הקקאו היא חומר גלם ליצירת שוקולד, מאפים ואף אבקת קקאו.
כליל הטבע מקפידה על בחירת חומרי גלם מבוססי אנליזה ובדיקות טריות , ארומה וטעם. בהנחיית גיא מגל. אנו מתחייבים לספק את חומרי הגלם האיכותיים ביותר שקיימים בארץ, ממיטב היבואנים והייצרנים עם בדיקת איכות החומרים של כליל הטבע.